93578-relaxing-in-the-sunSommaren står i full blom, även om det inte känns. Men då större anledning att ligga inne och läsa bok efter bok efter bok. Och det finns nästan inget bättre som att få tips på böcker andra gillar som man sedan kan ta sig an. Här kommer några bra tips.

Under sommaren så råder det andra regler och lagar när det kommer till vad vi ska ta oss för, och det är även en annan typ av genre som dominerar när det kommer till läsning, en genre som många väljer att spara till de lata sommardagarna. Genren heter deckare och de flesta deckarna får oss att tappa helt uppfattningen på både tid och rum.

En bok eller fler

Vill man få bra tips är artikeln i sr.se att rekommendera. Där finns en bra bredd på tips. Bäst är sedan att handla böcker från Gratislandet för att komma lite billigare undan med en rabattkod – och sedan få dem smidigt hem på posten. När det kommer till sommarläsning är det deckare som dominerar, kanske för att alla tar sin chans till att läsa lättsmällt underhållning utan att bli dömd? Vad vi kan konstatera är att det även är en populär genre att göra film på. Ser vi till thriller så gör man kanske rätt i att välja en bok av Stephen King som han skrev för flera år sedan då de nyare inte håller samma mått.

“De senaste åren har Stephen King smugglats in i finrummen trots att de främsta verken skrevs för över två decennier sedan. Vågar folk först nu erkänna att de alltid gillat King? Oklart, men böckerna blir inte bättre. Tvärtom.”(läs mer)

Mer om pyssel