Inredning är A och O för att du ska kunna trivas i ditt hem. Det är viktigt att du gör hemmet efter dina egna preferenser så att du får ditt hem precis så som du vill ha det. En sak du kan tänka på är att det gärna får vara en röd tråd i inredningen såsom en färg eller ett mönster.

 

Årets trender inom inredning är många men en av de absolut största är hållbarhet och miljö. Även om detta inte är en specifik inredningstrend så handlar det om att den inredning du köper ska vara hållbart producerad och gjort med omtanke på miljön.

 

Varma färger för trivsam miljö

Nu framåt hösten är det varmare och dovare färgskalor som börjar gälla. Färgerna får gärna gå åt det röda och bruna hållet med inslag av orange. Du kan till exempel hänga upp röda gardiner och matcha med kuddar och plädar i brunt för en snygg retroinspirerad känsla i hemmet. Mönstren får gärna gå åt 70-talet och kan kompletteras med snygga manchestertyger.

 

Naturen flyttar in

Nästa trend vi ser mycket av detta året är naturliga material. Vi vill få in naturen i vårt hem med hjälp av många vackra plantor men även härliga naturmaterial såsom trä, lin och rotting. Våga fyll hela vardagsrummet med växter som gör att hemmet känns levande och låt det snygga trägolvet få komma fram, täck därmed inte det med mängder av mattor.

 

Lyxig hotellstil i hemmet

Den lyxiga hotellstilen har kommit för att stanna, framförallt i sovrummet. Låt sängen stå i fokus och välj sängkläder av lyxiga satinmaterial och släng på mängder med kuddar för en fluffig känsla. Köp till ett stort sängöverkast i sammet för att få en säng som alltid ser bäddad ut.  För att få till den rätta hotellstilen bör du också lägga in en stor och fluffig matta under sängen som både är snygg och skön att gå på.