Osäker på vad du ska ge din partner i alla hjärtans dag-present? Inte alla väljer att ge något under denna högtid, men allt fler börjar se charmen i att skänka sin partner något betydelsefullt och fint den 14 februari. Varför inte ge ett fint smycke? Det uppskattas enormt av de flesta, och är ett fint tecken på uppskattning under kärlekens högtid.

Låter det lockande att köpa ett smycke till din partner på Alla hjärtans dag? Det kan vara lite svårt att veta vad den andra gillar, men vi på Trasslet kan rekommendera att köpa smycken från Edblad, som är ett välkänt smyckesföretag som designar enormt fina och trendiga smycken för den goda smaken! Scrolla runt bland deras erbjudanden så kommer du säkert hitta något som kommer klä din partner riktigt fint. Kanske kan du skriva en fin hälsning på ett kort också, med några väl valda ord?

Få inspiration till fina smycken

Smycken är alltid omtyckt att få eftersom det alltid passar att pimpa sina kläder, sitt ansikte och sin make up med ett passande stycke guld eller silver! Det behöver inte heller bli överdrivet dyrt, här finns massa bra förslag och inspiration över vad du kan ge din partner för fint smycke. Det behöver som du ser inte bli överdrivet dyrt! Vill du ha lite mer inspiration från några stjärnor därute kan du ju alltid tjuvkika på vilka smycken som stjärnorna bär under Ellegalan, spana in ett reportage om det i Expressen.

En sak som kan vara bra att tänka på är att inte köpa vilka smycken som helst. Många lågpriskedjor säljer smycken som innehåller höga halter av kadmium, vilket inte är tillåtet! Köp hellre kvalitetssmycken från välkända märken som vet vad de gör och har varit länge i branschen. Då vet du också att de håller bättre kvalitet, att deras design kommer vara trendig betydligt längre och att folk kommer stirra sig avundsjuka på din partners nya smycke! Och så vet du också att din älskade kommer tacka dig ordentligt, än om du skulle köpa något som ser märkbart för billigt ut.